Kommunikasjon fra den utenomjordiske guiden Amani, den 29. juni 2019

Tid: 12. 40. Sted Monte Rosa i de italienske alpene. Mottager: Luis Fernando Mostajo.

 

Vær velsignet mine kjære fra vår base i Alpene hvor tempelet av opplysning skinner og i lys av den Store Bevisstheten som vi alle er en del av.

Ja, Amani er med dere. En syklus avsluttes og gir plass for en ny innkommende frekvens som fullfører våre roller og oppdrag både på jorda og i kosmos. Forholdene i dette området er slik at de fremmer forbindelse og interaksjon med gruppen akkurat slik som det skjedde i går. Vår tilstedeværelse vil fremme tilgang til de opptegnelsene som bringer opplysning til menneskeheten og som har lagt beskyttet her.

Etter at dere har gjort arbeidet med harmonisering og oppvåkning, vil vi styrke dette møtet ved å formidle Kristus krystaller. Det vil skje i morgen ved 22.30 tiden.  De vil bli overført av følgende grunner:

  1. Balansering av de fire elementene som naturkreftene består av samt komplementering av de overføringene dere allerede har mottatt.

  2. I denne fasen av endring av planetens vibrasjon, stabiliserer disse krystallene de kosmiske og jordiske energiene som nå er konsentrert på jorda. De styrker også deres energifelt og deres mentale og følelsesmessige tilstand. Det er av denne grunn at vi har tatt på oss oppgaven med å assistere dere med denne overføringen. Ved å stabilisere energi, skapes det harmoni og balanse inne i dere. Vær oppmerksom på vår tilstedeværelse, da det vil være en kontinuerlig forbindelse både med oss og Mestrene i deres indre tilholdssteder.
     

Innen årene for nedtelling (2018-25), er 2019 året for kontakt i den forstand at det nå skapes et grunnlag for en mer omfattende frigiving av informasjon og økning av vår tilstedeværelse.

i årene for nedtelling blir 2020 året for dyp kommunikasjon med alle de store solare bevisstheter og Kristus bevisstheter som allerede er til stede på jorda. Det vil også bli året hvor et stort lys vil bli frigitt til menneskeheten som vi stabilisere energier i de felt og linjer som skaper fred og harmoni (ley-lines).

2020 vil også bli det året hvor jordas magnetfelt vil forandres, noe som vil skape endringer i naturens orden og gi fenomen på himmelen som en aldri før har sett. Dette vil nå et klimaks av ekstrem ekspansjon.  

Men alt vil komme som en innledning til en ny orden og et nytt lys som vil legge grunnlag for den nye tid!

 

SORAE ET MET ARAM - AUM SOL AREC

La Lyset av Visdom og Universell kunnskap fylle ditt vesen og vekke ditt indre Lys hvor vi er som en.

Fra Alpenes tempel av opplysning og i Guidene fra konføderasjonen og Mestrene i det Hvite Brorskaps navn. AMANI