Arragementer i bolivia

Ny initieringstur i Bolivia  27. april -3. mai 2020.

Hele programmet (engelsk) kan fåes ved å sende oss en e-post.

76939513_950596155303562_445223142766831
Samling på Salar de Uyuni, Bolivia, 8.- 8. - 2020
Salardy2020.jpg

Generell informasjon om initieringsreisene i Bolivia som arrangeres to ganger hvert år.

Generelt/ Hensikt:

Du inviteres til en reise hvor hensikten er å aktivere deler av din bevissthet gjennom en sol-initiering. Det sker ved at frekvenser av energier fra sol-disken i den hellige Titicacasjøen og de indre sentrene i Andesfjellene hvor det store hvite brorskap holder til, kobles sammen.

Initieringene trigger oppvåkning av ens bevissthet, slik at en kan ta i bruk bevisst styring av energi.  En lærer å bruke de verktøyene som hjelper en til å huske hvem en er, hvor en kommer fra og hvor en skal. Dette gir oss en fantastisk mulighet til å oppfylle ens livs mål for både fysisk og åndelig realisering. 

 

Program for initieringsreisen 

Turen tar oss på en reise gjennom energiportaler, som allerede manifesterer seg på en aktiv måte, ved hjelp av det feminine eller åndelige aspektet av de kosmiske strålingene på jorden. Dette muliggjør en aktivering og gjenforening av ekstraordinære interne prosesser.  Disse prosessene åpner opp for innvielse og solaktivering, etter retningslinjer som  er gitt av Det hvite brorskap, slik at vi kommer i kontakt og forenes med oss ​​selv og med dem.

Vi vil besøke de stedene hvor fysiske møter med utenomjordiske guider og De Eldre (Det store hvite brorskap) har funnet sted,  slik at hver og en kan søke en tilsvarende opplevelse og kommunikasjon med dem.

Vi vil bli kjent med vår forfedre og deres opprinnelse, praktisere meditasjon, søke innover i oss selv, få kontakt med  våre høyeste nivåer av bevissthet - og fremfor alt kjærlighetsenergien; som er den sterkeste kraften i konkretiseringen av skapelsen.

Dag 2. Titicacasjøen

08:30 Avreise fra Casa Grande. Møtes i hotellets lobby. 
Ta med all bagasje/ sjekk ut. 

10:30 Ankomst Winyamarka; stedet som Luis Fernando har anlagt etter instrukser fra Det Store Hvite Brorskap.  Bygningen på stedet er en kopi av en bygning som finnes under sjøen i den evige by Winyamarka, hvor det Store Hvite Brorskap har sin base og hvor soldisken voktes. Det blir kontakt med Det store hvite brorskap og soldisken, gjennom meditasjon og initieringer.  

Tips: Det er sterke energier inne i stensirklene, så med mindre dere har en meditasjon inne i sirkelen, så ta en liten meditasjon der på egenhånd. Bagasjen vil ligge i minibussen, men det kan være greit å ta med en dagsekk med litt klær, vannflaske osv.


15:00 Avreise fra Winyamarka til hotellet i Copacabana.  Det blir et måltid på Hotel Rosario.    

Winaymarka (1).jpg

Dag 4. Retur til La Paz med stopp på Atlantis Museet

09:00 Dere sjekker ut fra hotellet etter frokost. Etter at dere har krysset Titicacasjøen så kjører dere innom Atlantis Museet. Her kan dere se historien om byen Atlantis, som lå nettopp i dette området – og som ble oversvømmet.  Største delen av Atlantis ligger i dag under Titicacasjøen.
 

Det foregår kontinuerlig undersjøisk arkeologisk aktivitet og mye er blitt funnet og tatt opp av sjøen. Det er rester fra bygninger under sjøen, så det er bevist at det engang var en by der. I tillegg til byen Atlantis, så eksisterte det et helt kontinent ved samme navn, som de fleste har hørt om. Thor Heyerdahl bygde sine sivbåter for sine ekspedisjoner på et verft ved Titicacasjøen (Peru). Dere vil se slike sivbåter på museet og sansynligvis vil dere også observere sivbåtene i bruk ute på sjøen.

Atlantida.jpg

Det blir lunch på hotel Inka Utma. Turen går så videre tilbake til La Paz og hotel Casa Grande.

CasaGrande.jpg

Pris og betaling:
 

Reisen som er beskrevet i programmet, koster 1,900 US dollar pr. person. Depositum for at bookingen skal være gyldig, er 950 USD som betales innen 31. desember 2018.  Resterende 950 USD betales innen 20. februar 2019.

 

Det enkleste er å betale gjennom Western Union.

Pengene sendes til:
Luis Fernando Mostajo Maertens
C.I. 2311887 Condominio Colinas de Aranjuez n.7
Calle Los Manzanos – Urbanizacion Aranjuez –

Sona Sur – La Paz

Mobil tel + (591) 79141000

 

Eller via bank overførsel:

Banco Pagador: BANCO DE CREDITO DE BOLIVIA S.A. SWIFT kode: BCPLBOLX
Adr.: Calle Colon esq. Marcado Tel: 591-2-2175000
La Paz Bolivia

Pengene overføres til:

Konto nr: 201-50461242-2-33
Navn: Luis Fernando Mostajo Maertens.
Adr: Aranjuez/ Calle Los Manzanos –  Condominio Colinas de Aranjuez n.7 – Sona Sur – La Paz - Bolivia

Mobil tel: + (591) 79141000

Dag 1. Tiawanacu

08:30. Avreise fra hotell Casa Grande. Møtes i hotellets lobby. Ta kun med dagstursekk (det blir en overnatting til på hotellet).  En trenger ikke ta med veldig varmt tøy, men en lun og vindtett jakke er lurt + solkrem eller slør og caps/ hatt og solbriller.

10:30  Ankomst Tiawanacu. Meditasjoner og initiering.
Som regel legges det inn en sen lunch i nærheten av Tiawanacu, før en drar tilbake til hotellet. 

 

17:00  Retur til hotell Casa Grande (Felles middag på kvelden)

Noen av turene har med Sajama i stedet for Tiawanacu. Se info om Sajama

tiahua9.jpg

Dag 3. Titicacasjøen – Måneøya og Soløya
Dere får nærmere beskjed om avgang fra hotellet når dere ankommer dagen før.  Etter frokost rusler dere ned til en kai ,der en båt tar dere til Måneøya (feminin energi) og Soløya (maskulin energi) i Titicacasjøen. Det blir meditasjoner, kontakt med Det store hvite brorskap og initieringer på begge stedene.

 

Ta med en dagsekk. Retur til hotellet iløpet av ettermiddagen. Måltid på en restaurant i byen eller på hotellet.

Isla_del_sol.jpg

Dag 5. Urmiri og varme kilder

08:30  Dere, sjekker ut av hotellet og møtes i hotellets lobby. Turen går nå til Urmiri som er 98 km fra La Paz. Forbered dere på en spektakulær tur på smale snirklete veier i Andesfjellene.  12:30  Dere ankommer Hotel Gloria. Her blir det bad og meditasjon i en varm, mineralrik kilde og kontakt med Guider og Mestre. I den varme kilden vil dere oppleve en renselse og dere vil gjennom meditasjon aktivere og synkronisere naturens fem elementer.  

Dere vil også synkronisere dere med moder Jords fjerde dimensjons frekvens. Kvelden ( 19 – 20 tiden):  Dere vil sansynligvis få kontakt med guidene fra Venus og det er ofte skip som viser seg her.  Det blir svært kaldt etter at solen har gått ned. Tips: Ta på ullundertøy og ullsokker før dere går opp til utsiktspunktet .

Urmiri.jpg

Dag 6. Avslutning

Avslutning av det spirituelle arbeidet  i den varme kilden.   Lunch på hotel Gloria.
 

Utsjekking. Ca. 14:00 – 15:00 tiden: Retur til La Paz (sansynligvis til hotel Casa Grande).

 

Praktisk informasjon om hva som er inkludert i det dere betaler for turen:

  • Turens varighet er 6 dager/ 5 netter.

  • Prisen dere betaler for turen inkluderer 5 netter på hotell med frokost, frukt og vann til lunch og under transport-etapper, vegansk middag på kvelden, avgifter til parker etc, transport, initieringer.

 

NB: Det er lagt opp til at det sover to personer på hvert rom.  Er dere par eller nære venner går jo dette bra. Hvis det er et ønske om å ha enerom under hele turen, så gi beskjed om dette. Det er fullt mulig å få enerom, men da mot et lite tillegg i prisen. Tips er ikke inkludert, og dere får vurdere selv om dere vil gi litt ekstra til betjening på hoteller osv. Det som ikke er inkludert i prisen er skader som deltakere måtte forårsake selv, kanselleringer som dere måtte gjøre, forsinkelser eller annet som tur-organisator ikke har kontroll over (naturkatastofer, politiske situasjoner ol.).  Organisator har rett til å endre programmet underveis. En deltaker vil ikke få refundert noe dersom vedkommende selv velger å avstå fra måltider eller annet som er inkludert i prisen.  Dersom en deltakers oppførsel eller helse vil sette andre i fare eller ødelegge for programmet, vil organisator ha rett til å be deltakeren om å avslutte turen. Flybilletter til reise og hotell opphold før og etter turen: Dersom dere bestiller flybiletter god tid i forveien, så er det mulig å få billige flybilletter, helt ned i ca 11.000 kr tur/ retur.  Sjekk forskjellige søkemotorer, slik som f.eks. Bravofly, Ticket etc. Men vær oppmerksom på at det er visse fordeler med å bestille hos et flyselskap i stedetfor hos en agent, f.eks. bedre service dersom det blir forsinkelser.  Den mest effektive reiseruten er via Miami, Florida. Unngå mellomlanding i Bogata, Colombia, siden det fort kan bli forsinkelser og dette kan skape unødvendige komplikasjoner (stor risiko for at bagasjen ikke kommer frem samme dag eller at du i verste fall aldri får bagasjen, en liten forsinkelse gjør at du  heller ikke kommer videre samme dag) .  Mellomlanding i Bolivia eller Peru (Lima er veldig bra for her er det mange avganger til La Paz hver dag) går som regel veldig fint. Det er mulig å få booket flybilletter slik at reisetiden totalt sett kan komme ned i 26 timer en vei. Hvis du ønsker spesiell mat på flyet, så husk å bestille dette med en gang.  

Klær osv.

Ta med badetøy og håndkle (til varme kilder), lette klær til å ha på midt på dagen når solen varmer, varme klær til kvelden; ullundertøy, varme genser, bukse og godt yttertøy, ullsokker, lue, votter og skjerf til å ha på ute om kvelden. Dere kan forvente et eller to opphold utendørs om kvelden – som varer i et par timer (kontakt med guidene). Sitteunderlag kan være nyttig.  Det holder å ha med et par gode joggesko evnt. skoletter/ fjellsko. Det bør være plass til et par ullsokker i skoene.

Regntøy i tilfelle det skulle komme litt regn (det er lite sansynlig, men man vet jo aldri).  En liten dagsekk er nyttig å ha med.

Penger: Ta med noen dollar i kontant til lommepenger.  Dollar kan veksles inn i Bolivianske penger på hotellene. Det er sansynligvis en bankterminal i nærheten av eller på det hotellet hvor dere møter før reisen starter, hvor det er mulig å ta ut lokal valuta. Men det anbefales uansett at det tas med noen dollar i kontanter.  Det er ikke behov for å kjøpe annet enn litt snack og til å gi litt tips. Det er selvsagt mulig å kjøpe med seg souvenirer osv. Tips:  Har dere mat, penger eller noe til overs før dere forlater La Paz, så er det mange hjemløse som blir utrolig takknemlige for alt dere har å gi bort.

Mat: Det anbefales at du forbereder deg til turen ved å spise et vegetarisk kosthold en uke før du drar. Under turen anbefales det at du spiser lite og da fortrinnsvis frukt helt frem til middag, hvor det serveres et vegansk måltid. Hvis du er redd for å bli sulten underveis, så kjøp med deg litt nøtter og rosiner i butikk på elller ved hotellet, som du kan ha med på turen. Det blir alltid stopp underveis for å gå på WC - og det er som regel også en kiosk eller butikk der som man kan kjøpe litt snack.

Solkrem: Det er lurt å ta med solkrem.  Min erfaring er at solen ikke er sterkere på denne årstiden enn på en sommerdag i mai/juni i Norge.  I likhet med her hjemme, så er solen sterkest mellom 12 og 14.  Når man sitter stille og mediterer, så kan man lett bli solbrent, så da kan det være lurt å bruke solkrem, evnt. caps og dekke til huden med lette klær. 

Forebygging av høydesyke: Det anbefales at dere ankommer minst to døgn før turen starter, dvs. den 16. eller 17. mars, for å kunne få tilstrekkelig aklimatisering og tilvenning til høyden.

Det er cocablad-te i resepsjonen på hotellet.  Ta en kopp med cocablad-te med det samme du ankommer, mens du sjekker inn.  Ta også med en ny kopp te opp til rommet og drikk denne før du legger deg. Det er stor sansynlighet for at du vil ankomme på natten. Det er derfor lurt å bestille et hotellrom som er klart når du ankommer slik at du kan få deg litt søvn (ikke alle klarer å sove godt på flyet) eller for å slappe av. Det første døgnet bør du drikke mye cocablad-te og ta det helt med ro. Best er det å holde seg på hotellet, lese bok eller lignende. Andre døgnet går det lettere å bevege seg litt rundt utenfor hotellet, men gå rolig og hvil mye, ellers er det fare for hodepine og kvalme.  Fortsett med å drikke cocabladte helt til svimmelhet og evnt. kvalme forsvinner helt. Blir du dårlig, så drikk en kopp cocoablad-te med en gang, da pleier det å gi seg.  Skulle det ikke hjelpe, så spør i resepsjonen om de har oksygen som de kan gi deg.  Det går som regel helt greit med tilvenningen, men blir man skikkelig dårlig og får mye hodepine, så bør man få tilførsel av oksygen.  Det vil være oksygentank i minibussen under hele turen, selv om det sansynligvis ikke blir bruk for denne.

Toiletpapir: Ofte er det ikke toiltetpapir på WC hvor dere stopper langs veien. Imidlertid er det som regel en person som tar betaling for toiletpapir ved inngangen til toilettet. Det koster ikke så mye og de trenger jo pengene. Likevel kan det være litt greit å ha med seg en rull i sekken/vesken, for sikkerhets skyld.

 

Hjertelig velkommen!

Anna & Luis Fernando

NB: Dersom du ikke finner svar på det du lurer på, kan du kontakte May eller Terje, så svarer vi så godt vi kan.

For informasjon om samlingene, se vanlige spørsmål.
Alle er på spansk, men dersom det er deltakere som ikke forstår spansk, oversetter Anna (Luis Fernandos kone) til engelsk.