Erfaringer fra deltagere

 

Xolar initiering vår 2019, 18.- 24. mars 2019
Deltager Rune Nilsen, forteller.

 

Siren og Rune Nilsen fra Askøy (utenfor Bergen), dro til Bolivia for å være med på initieringsreisen til Luis Fernando og Anna, i mars 2019.  De valgte å dra til La Paz en uke før turen startet, slik at de fikk god tid til akklimatisering og til å få oppleve byen. Rune skrev dagbok som han publiserte på facebook.  Vi har fått lov til å dele hans dagbok på denne web siden. Vi legger ut hans dagbok fra de to første dagene i La Paz for å vise at det ofte er slik at det starter prosesser i kroppen før reisen tar til.  Deretter hopper vi til den dagen turen starter.  En stor takk til Rune, for at vi får lov til å dele dette.

 

 

 

Xolar initering og Sajama samling høst 2018, 2.9 - 10.9 -18.
Deltager Terje Wulfsberg forteller:

Xolar initiering arrangeres to ganger hvert år og ledes av Luis Fernando og hans kone Anna. Ankom to dager før noe som er nødvendig for å akklimatisere til høyden. Denne gang var vi åtte deltagere fra ulike land, derav to fra Norge. Alle steder vi besøkte er såkalte kraftsteder, med andre ord krysspunkter på det globale ley-line systemet. Dette er moder jords meridianer og på samme måte som en akupunktør kan forbedre en persons helse ved å sette en nål i et akupunkturpunkt, kan en påvirke og heve bevisstheten overalt ved å tilføre bevissthetsenergi til disse krysspunktene. Dette dreier seg altså om en tjeneste for verden, men kontakt med slike energier vil og berike den som deltar.

 
Søndag 2. september som var første dag, gikk turen til Tiwanacu, hvor utenomjordsike i tidligere tider har satt store spor etter seg.

DSCF5053.jpeg
DSCF5044.jpeg

Enda mer imponerende var Puma Punku som ligger like ved. I følge informasjon Luis Fernando har fått av guidene, stammer den fra Lemuria og ble grunnlagt av individer fra Pleiadene.  Her er enorme steinblokker på flere 10-talls tonn av dioritt, som er den hardeste steinsort vi kjenner til og som kun kan skjæres i med diamant.

Stela med inskripsjoner, Tiwanacu.

Dette individet er avbildet med skjegg. I følge Luis Fernando hadde ingen individer den gangen skjegg.

Chakana formen, finnes i utallige pyramider spredt over hele Sør-Amerika. En regner med at det finnes ca. 50 000 pyramider, bare på dette kontinentet!

Chakana, også kalt Andeskors,
som symboliserer foreningen av de fire verdenshjørner!

DSCF5028.jpeg

Plutselig, som om en skrudde på en bryter, dukker det opp fem objekter på himmelen rett opp over oss! De tumler så rundt og rundt i en sirkelbevegelse, noe som pågår i ca 5 minutter. Dette var uten tvil fartøy som ikke tilhører vår verden! Det var også en annen gruppe turister der som bivånet det hele. Jeg hører de roper: Cinco, cinco(fem), mens de gestiklulerer og peker mot himmelen. Her har Luis Fernando lagd en bildekomposisjon som viser det hele. 

Guidene fra Venus dukker opp!

Ca kl 11.30 på formiddagen i klarvær og sol, ser jeg først et lysende objekt på himmelen like over der gruppen befant seg. Så forsvant det, så kom det enda et, som ble hengende på himmelen i noen minutter og så enda et. Tilsammen så jeg fire objekt som dukket opp for så å forsvinne etter noen minutter...Jeg prøver å knipse noen bilder, men det var vanskelig å fange objektene pga det svært skarpe lyset.

 

Hva skjedde så? 

42125586_674293252933855_450750038538819
Video opptak av denne hendelsen. Fra ca 1 min og videre utover.

Kommentar fra Luis Fernando: "Selv om jeg har kontakt, har jeg aldri opplevd at fem fartøy har vist seg slik for så mange mennesker midt på dagen.  Etter det jeg forstår er dette romskip fra sivilisasjonen på Venus".

Dag 2 gikk turen til Winyamarka som ligger ved Titicacasjøen. Dette stedet som Luis Fernando har bygd etter instruksjon fra det hvite brorskap, fungerer som et kraftfullt fokuspunkt for energiene fra dem. Legg merke til bygningene til høyre på bildet. Som på Venus er de runde, siden hjørnene i firkantede bygninger kan samle opp negativ energi.

DSCF5101.jpeg

Winyamarka ved Titicacasjøen

Dag 5 og 6 besøkte vi Urmiri som befinner seg like ved en av basene til konføderasjonen. Om kvelden observerte vi flere skip som foretok såkalte power-ups, det vil si de blinket kraftig som et signal til oss. 

DSCF5122.jpeg

Den mest spektakulære opplevelsen jeg hadde under hele turen var den enorme kjærlighetsenergien jeg ble fylt med da jeg var inne i denne steinsirkelen.

Dag 3 gikk turen til Sol/Måne øyene som befinner seg i Titicaca sjøen hvor vi blant annet foretok et Zolar initieringsrituale. Dag fire var vi igjen en tur innom Winyamarka.

Om Sajama samlingen har jeg kun følgende å si. Kommer til å ha med den fantastiske energien fra denne vulkanen i mitt indre så lenge jeg lever.

 

Video hvor Terje forteller litt fra turen:

Sajama samlingen, 2018  May Espedal forteller:

 

Etter å ha blitt kjent med guide og lærer Amani (Venus) sitt mektige budskap som ble overbrakt telepatisk til Luis Fernando Mostajo i Italia i november 2017, så var det fire norske entusiaster som bestemte seg for å dra til Bolivia. 

Budskap fra guide og lærer Amani (fra Venus.)

Hensikten med møtet var å assistere konføderasjonen med å bringe inn en frekvens fra 6. dimensjon til jorda og menneskeheten, i den hensikt å gi et løft til det kollektive bevissthetsfeltet. Annonseringen inkluderte også en programmert(forhåndsavtalt) kontakt med Konføderasjonens skip den 9.9.2018. 

Som sagt, gav fire personer fra Norge seg i vei over Atlanteren med kurs for La Paz, Bolivia. To skulle først være med på en mer personlig initieringsreise som bidrar til utvikling av ens egen bevissthet. De andre to kom en ukes tid senere, slik at vi alle kunne møte Luis Fernando, hans kone Anna og de 76 deltakerne fra 15 andre land. 

Nasjonalparken Sajama grenser til Chile i vest og ligger drøyt fem timer med buss fra Bolivias hovedstad La Paz. Den 1.002 kvadrat kilometer store, ørkenaktige nasjonalparken, ligger på 4.200 m høyde over havet, med den mektige vulkanen på 6.542 meter høydemeter.

41717120_10217228411811165_2073492382376
Sajama.jpg

Sajama i bakgrunnen

Fra samlingen ved Sajama med Luis Fernando(i hvit jakke)

Programmet bestod hovedsaklig av meditasjoner som Luis Fernando på forhånd hadde avtalt med guidene i Konføderasjonen. Mellom meditasjonsøktene var det interessante presentasjoner fra noen av deltakerne, bla bidro vi fra Norge både med en presentasjon om verdenslæreren Maitreya og om informasjon om UFO observatoriet i Hessdalen.

Hvorfor har våre utenomjordiske venner behov for å samle en gruppe mennesker for å kunne bringe inn noen spesielle frekvenser til jorda? 


Forklaringen ligger i at det finnes kosmisk lover som må overholdes. En slik lov sier at alt som skal gjøres i forhold til Jorda, kun skal utføres i samsvar med menneskets frie vilje. Det er kun ett unntak hvor det er lov å gripe inn og det er dersom menneskene iverksetter ødeleggelser som får konsekenser for andre planeter og livsformer i galaksen, slik som f.eks. bruk av atomvåpen.


I forhold til det annonserte programmet så var det i dette tilfelle gruppe meditasjon som skulle til for å bistå i å bringe inn de nye frekvensene.  

Det var altså ikke tilfeldig at vi skulle samles ved foten av vulkanen Sajama. Meditasjonene ble ledet av Luis Fernando og de dreide seg mye om å synkronisere hjerne og hjerte, synkronisere gruppen og ta inn og sende ut energier og kjærlighet i en symbiose med energiene fra Chintamani krystallen. På den måten fikk hver enkelt sine egne opplevelser av de kraftige energiene som er i området, samtidig som vi fikk den store ære av å være budbringere av nye frekvenser som ble sendt ut til hele menneskeheten på vår vakre jord.

Da meditasjonsarbeidet var fullført, ble vi belønnet med en flammende vakker solnedgang. 

unnamed41.jpg
Sajama3.jpg

Så snart solen gikk ned bak fjellene, dukket romskip fra konføderasjonen opp og flere kom etterhvert som mørket senket seg. Det var ganske høy aktivitet en periode og vanskelig å si hvor mange skip vi så. Et par skip seilte over oss, stoppet og økte lysstyken som for å hilse på oss, for så å forsvinne. Andre seilte rolig over oss og to kom seilende i helt synkrone bevegelser. Et av skipene antar vi var et sigarformet moderskip av ganske stor størrelse.  

På filmen ser vi to lys, et lys sterkere enn det andre. Lysene beveger seg i halvsirkel ned og så opp igjen. De to lysene oppfører seg nøyaktig likt og gir inntrykk av at vi har å gjøre med ett stort fartøy med et lys i hver ende, hvor disse er plassert noe skråstilt i forhold til vårt synsfelt. Det lyset som er nærmest oss er mye sterkere enn det som ligger parellelt og høyere opp/ bortenfor det første lyset.

På filmen ser vi to lys, et lys sterkere enn det andre. Lysene beveger seg i halvsirkel ned og så opp igjen. De to lysene oppfører seg nøyaktig likt og gir inntrykk av at vi har å gjøre med ett stort fartøy med et lys i hver ende, hvor disse er plassert noe skråstilt i forhold til vårt synsfelt. Det lyset som er nærmest oss er mye sterkere enn det som ligger parellelt og høyere opp/ bortenfor det første lyset.

Siste dagen ble avrundet i og utenfor det lille kapellet (som faktisk kalles 'the sixteenth chapel' - i likhet med det som ligger i Vatikanet), med synging av mantra og meditasjon.  En verdig og fin avslutning på et viktig arbeid og en tur full av inntrykk.

Vi vet at det i tiden fremover vil bli økt aktivitet i de italienske alper og håper at det vil føre til at flere fra Skandinavia får lyst og anledning til å bli med på turer og samlinger. 

Fra 28 min og utover forteller deltagere på samlingen i Sajama i 2015 om sine erfaringer. For å kunne forstå hva de snakker om, anbefales det å se hele.

20150113-6250-sajama-church-bolivia.jpg

Kapellet med Sajama i bakgrunnen

May Espedal forteller om sin initieringsreise i Bolivia, april 2016.

En spesiell kontaktopplevelse under denne initieringsreisen

Forklaring: En av deltakerne (May Espedal), har dette å si om opplevelsen som beskrives i videoklippet: Vi var ankommet hotellet i Urmiri, langt inni Andesfjellene. Det var som å komme til en oase, der vi var omgitt av en frodig og fargerik natur. Der var og en mineralrik varm kilde kjent for sine kurative egenskaper som vi og kunne bade i.  Vi skulle møtes ved stien opp langs en fjellside som skulle ta oss til en sted med god utsikt ut over fjellene hvor vi kunne se mye av den mørke klare nattehimmelen.  Vi hadde et håp om å oppnå kontakt med guidene fra Venus den kvelden.  Luis Fernando kom imidlertid med en overraskende beskjed til oss:  "Jeg har fått en telepatisk beskjed mens jeg mediterte for en times tid siden.  Guidene sier at det vil bli en programmert kontakt kl. 20 i kveld. 


De vil gi oss noe de kaller en Cilial energi og jeg har og fått et mantra som vi skal bruke for å forberede oss til å motta den energien som de vil gi".  Litt etter 19.30 så vi et lys som blinket mens det beveget seg mot oss og posisjonerte seg til venstre for der vi befant oss.  Etter en stund kom det et kraftig lysblink på himmelen rett forut for der vi stod, som om en diger lyskaster ble slått av og på. Til sammen kom det syv kraftige lysblink fra objektet. For å forberede oss, plasserte vi oss i en sirkel og sang mantraet som vi fikk beskjed om.  Nok et lysende objekt kom og plasserte seg til høyre for oss. Vi hadde nå tre skip i en trekantformasjon rundt der vi stod.  Litt før kl. 20 observerte jeg en lyskule til venstre for oss og som tilfeldigvis var i den retningen jeg var posisjonert i sirkelen.  Lyskulen utvidet seg og eksploderte i et hav av hvitt lys og forsvant deretter helt. 


Det tok nesten pusten fra meg, for det kom som en overraskelse og det var svært spektakulært og vakkert. Like etterpå lyste objektet til høyre for oss opp og siden kosmisk energi best tas opp gjennom håndflatene, fikk vi beskjed om å strekke ut hendene for å motta Cilial energi. Jeg kjente ikke noe med det samme, men opplevde så at jeg ble årvåken og tenkte at jeg aldri kom til å få sove den natten. Etter en liten stund kjente jeg at det begynte å krible i huden, noe som raskt ble sterkere, som om det var elektrisitet i ytterste hudlaget.  Kriblingen var kraftigst i ansiktet og det varte i ca en time, før den gav seg.  Det hele gav meg en følelse av både undring og glede.  Etterpå  fikk vi vite at Cilial energi styrke vårt aurafelt og at det øker vår evne til å kommunisere.  Videoklippet inkluderer et vitnesbyrd fra to av deltakerne; Manu fra Spania og tilslutt meg selv. Det ble filmet litt helt i begynnelsen da det første objektet kom, så ble det besluttet at vi skulle legge fra oss kameraene og konsentrere oss om å være fullt tilstede med alle sanser og ikke minst fokusere på å harmonisere oss selv og gruppen gjennom å synge mantra